Freeletics programı 1.hafta

  • Gönderen Ysnkrgz18
  • zaman: 03:52 -
  • 0 yorum

Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemeliyim; bu program gerçekten işe yarıyor ve çoğu reklamlarda gördüğünüz kaslı adamları kapak resmine koyup, kendi ürünlerini pazarlamak için kısa sürede resimlerdeki adamlar gibi olacağınızı vadeden markalar gibi sizleri kandırmak yerine, araştırıp bulduğum ve gerçekten işe yarayan çok güzel bir programı sizlerle paylaşıyorum.

Bu programları hazırlayanlar değişik isimler koymuş programlara, 1.hafta programının adı: "AFRODİT" ve program şu şekilde;



Programdaki hareketlerin yapılışı ise şu şekilde;

BURPRESS
ilk önce ayakta başlıyorsunuz ve yere yatarak göğsünüz yere değecek şekilde şınav pozisyonu alıyorsunuz, ardından kendinizi yukarı doğru iterek ayağa kalkıyorsunuz ve ellerinizi başınızın arkasında birleştirecek şekilde zıplıyorsunuz, ardından tekrar başlangıç pozisyonuna dönüyorsunuz.

SQUATS

Bu haraket de çok temel ve basit bir hareket, ayakta başlıyorsunuz ve yere doğru çömelerek ellerinizi resimdeki pozisyondakine benzer şekilde birleştiriyorsunuz. Ardından tekrar ayağa doğru kalkıp başlangıç pozisyonuna dönüyorsunuz. Bu harekette dikkat edilmesi gereken nokta ayaklar omuz açıklığında ve kafa ile vücut karşıya bakacak şekilde, eğilirken de sırtımızı bükmeden dik bir şekilde çömeliyoruz.

SİTUPS
Situps hareketi temek mekik hareketinden yola çıkılarak yapılan bir harekettir. Yere sırtüstü uzandıktan sonra dizlerimizi kendimize doğru çekiyoruz ve ayak tabanlarımızı birbirine değdiriyoruz, ardından kollarımızla birlikte üst tarafımızı yukarı doğru iterek ellerimizi ayaklarımıza değdiriyoruz ve tekrar başlangıç pozisyonuna dönüyoruz.

İlk hafta programı bu şekilde, resimde belirtilen tekrar sayıları ve set sayılarını ilk egzersizlerde yapmak oldukça zor olduğu için yapamıyorum diye kendinizi bırakmayın. Yapabildiğiniz maksimum yere kadar gidin, zaten vücudunuz alıştıkça çok daha rahat yapacaksınız bu hareketleri. Unutmayın ki acı yoksa, kazanç da yoktur. Kolay gelsin...

Bu programı 2 hafta boyunca yapabilirsiniz, kendinizi yeterli hissederseniz 2.hafta programı olan ARES programına geçebilirsiniz. 

NOT:FReelitics programı evde vücut geliştirmek isteyenlere tam anlamıyla yeterli olmayabilir.İçerisinde 7 haftalık süper karın antrenmanları serisini de bulunduran UVFitness Evde Vücut Geliştirme Serisi'ni incelemek için:

  <<<TIKLAYINIZ>>>









0 yorum: