Kaç ayda karın kası yapılır?

  • Gönderen Evde vücut gelistirmek
  • zaman: 09:44 -
  • 0 yorum

Evet fitness severler, en çok sorulan sorulardan birisi de kaç ayda karın kası yaparım ya da karın kaslarımı nasıl görünür hale getiririm. Bu sorulara yanıt veriyorum.


Öncelikli olarak yapmamız gereken şey beslenme alışkanlığımızı değiştirmek, gencvefit ekibinin paylaşmış olduğu rutin bir haftalık beslenme programı sizler için uygun olacaktır. Program şu şekilde;





Bu beslenme programına sadık kalmaya çalışın, tabii ki harfi harfine uygulamak mümkün değil fakat temel olarak, 3 ana ve 3 ara öğün olarak beslenme alışkanlığı kazanmaya çalışın, bunun yanısıra programdaki besinleri birebir hazırlamanız ya da bulmanız mümkün de olmayabilir, bunun için aynı besin değerlerine yakın farklı gıdalar da tüketebilirsiniz.


Beslenmenizi bu şekilde düzene oturttuğunuz zaman, işin yarısından çoğunu hallettiniz diyebilirim. Geriye kalan iki temel şey ise antrenman ve dinlenme. Antrenman programı için FREELETİCS(1.hafta programına gitmek için tıklayın.) programı adında 15 haftalık mükemmel bir değişim programı var. Sayfamda bu programlar ve hareketlerin yapılışını bulabilirsiniz. Yeni yazılarda görüşene dek, mutlu ve fit kalmanız dileğiyle :)







0 yorum: